Centro Oy

Centro on vuodesta 1988 vastaanottanut ja kierrättänyt asiakkaiden  tyhjentyneitä tulostekasetteja. Asiakaskuntamme koostuu kaupunkien ja kuntien virastoista sekä laitoksista, hallinnonalan laitoksista, oppilaitoksista, suuryityksistä, PK-yrityksistä ja yksityiskäyttäjistä.

Kestävä Kehitys

Nykyisissä toimistoissa ja niiden tulostusjärjestelmissä ympäristöjätteiden syntymistä ei voida kokonaan välttää. Huomio on kiinnitettävä syntyvien jätteiden jälleenkäyttöön ja jäljelle jäävien jätteiden asianmukaiseen käsittelyyn. Kertakäyttöistä kestävämpien ratkaisujen käyttö jokapäiväisessä toimintaympäristössä vähentää ratkaisevasti ympäristön kuormitusta

Centro on luonut järjestelmän joka ottaa huomioon elinympäristön ja luonnon tulostustarvikkeiden valmistuksessa.


Luonnon puolesta

Centron kierrätysohjelmassa asiakkaat keräävät tyhjentyneet jälleenkäsiteltävät tulostustarvikkeet talteen. Centro valmistaa tyhjentyneistä  kertakäyttökaseteista kierrätettäviä kestokasetteja

kierratys

Kesto-osien avulla kasetteja voidaan kierrättää samoilla rungoilla jopa
4 kertaa, jolloin valmistuksessa syntyvän jätteen määrä on mahdollisimman vähäistä.

Tyhjentyneet kasetit kiertävät asiakkaan ja Centron välillä. Näin asiakkaalle ei kerry ylimääräisiä tyhjiä kasetteja hävitettäväksi. Samalla varastossa on aina automaattisesti saatavilla oikeantyyppisiä kasetteja.

Centro -kestokasetit  vastaavat ominaisuuksiltaan täysin uutta kasettia ja täyttävät Centron ehdottoman tiukat laatuvaatimukset.
kastit

Centron kestävän kehityksen tuoteryhmään kuuluvat tavallisimmat lasertulostin-, kopiokone- ja telefax-kasetit sekä rumpuyksiköt
lasrlogo


Arkistokelpoisuus
Tulostusjälki ja sen pysyvyys on tärkeää. Centro on siirtynyt käyttämään synteettistä värijauhetta, joka tuottaa erinomaiset harmaasävyt sekä suuren tulostemäärän.  Centro varmistaa tuotteidensa laadun ja jäljen pysyvyyden VTT:n arkisto-kelpoisuustestauksella. Arkistolaitoksen päätös arkistokelpoisista materiaaleista ja menetelmistä löytyy osoitteesta www.narc.fi/paatos.html

Tuoteturvallisuus
Centro -kasetit ovat käyttäjilleen turvallisia. Centro -kaseteissa käytettävät värijauheet ovat   EU:n haitallisten aineiden direktiivin 88/379/EEC mukaisesti tuoteturvallisia.

Kotimaisuus
Centro -kestokasetit ovat suomalaista tuotantoa. Osoituksena tästä Centro -kaseteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus vuonna 1995.

avainlippu


Kierrätysohjelma
:

Tyhjien kerääminen
Kierrätys lähtee liikkeelle siitä, että tyhjät kasetit ja patruunat kerätään talteen yhteen paikkaan pahvilaatikoihin.

Nouto
Sovittu määrä tai yli 10 kpl tyhjää kasettia kerätään yhteen isompaan laatikkoon. Pahvilaatikon ollessa täynnä se teipataan kiinni, liitetään lähettäjän ja vast.ottajan osoitteet laatikon päälle. Asiakas toimittaa laatikon lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ja lähettää sen bussipakettina Centrolle.

Valmistus
Tyhjentyneistä kaseteista valmistetaan Centro-kestokasetteja vaihtamalla niihin kertakäyttöisten osien tilalle kesto-osat.

Toimitus
Centro toimittaa kasetit  takaisin ladattuina Centro -kestokasetteina n. 1-4 päivän toimitusajalla.

Poisvaihdetut kertakäyttöiset ja kuluneet osat lajitellaan edelleen kierrätykseen tai hävitetään asianmukaisella tavalla.

Tuotelyhenteet
OEM=alkuperäinen/laitevalmistajan kasetti,
HC (HighCapacity)=Suurtulosteinen kasetti,
X=Suurtulosteinen kasetti,
A=Pientulosteinen kasetti,
2,5K=2 500 tulostesivua ja
21K=21 000 tulostesivua

   

 

IP osoitteesi: 34.204.172.188
Copyright © 2023 Centro Oy